LED repeater voor éénkleurige LED strips

ITEM:
L3035
Beschikbaarheid: Op voorraad
Verzendwijze: PostNL
Levertijden: Voor 16:00 besteld, zelfde dag verstuurd.
€ 4,00
Deze Repeater stelt u in staat het LED signaal te versterken en in combinatie met een voeding de LED strip verder te verlengen. Deze repeater kan belast worden met 12A.

Deze Repeater is een zeer handig apparaat. Wanneer u gebruik maakt van een LED controller bent u vrijwel altijd gelimiteerd aan een bepaalde capaciteit van de controller en of de strip.

Indien de controller onvoldoende capaciteit levert en/of de ledstrip te lang wordt, dan kunt u gebruik maken van deze Repeater. De Repeater kan op elk punt in het LED systeem worden aangelegd. De input van de Repeater kan namelijk afkomstig zijn direct van de output van de LED controller maar kan ook worden afgetapt van het einde van de LED strip. Het signaal wat de Repeater nodig heeft is niet veel. De Repeater kan dus ook ver verwijderd zijn van de LED controller en middels een lange draad verbonden zijn. Hierbij hoeft u niet bang te zijn dat er stroom verlies optreed.

Elk te plaatsen Repeater dient weer opnieuw gevoed te worden. Dat betekent dat op de plek van de Repeater ook een voeding geplaatst moet worden. Mocht de Repeater dichtbij de LED controller geplaatst worden dan kan ervoor gekozen worden een zwaardere voeding te gebruiken die zowel de LED controller als de Repeater voedt.


Specificaties
- Working voltage: 5-24V
- Peak Output Power: 144W@12V, 288W@24V
- Peak Output Current: 12A
- Rising Edge Time Shift: <10uS
- Falling Edge Time Shift: <5uS

Power @ LED Connector
- Power connector: red/black cable
- LED connector: red/white cable

Afmetingen
- Controller: 33x12x5mm
- Kabel lengte: 11cm
Kenmerken